Sensotech rendszer

Inline mérőrendszerek folyadékok koncentráció- és sűrűségelemzéséhez

A LiquiSonic® mérőrendszerek lehetővé teszik a folyadékok inline koncentrációelemzését. A mérési technológia képes elemezni a folyadékkeverékek összetevőit, és valós időben információt szolgáltat a koncentrációról vagy a sűrűségről. Az érzékelők az ultrahangos sebességmérés elvén alapulnak. Ezért gyakorlatilag karbantartásmentesek, és még kihívást jelentő mérési körülmények között is megbízhatóan szolgáltatnak mért értékeket.

Így nagyon egyszerűen meghatározható egy adott folyadék százalékos aránya egy folyadékkeverékben. A különböző alkalmazásokhoz és beépítési körülményekhez számos érzékelőváltozat és opció áll rendelkezésre. Szívesen segítünk Önnek abban, hogy megtudja, a LiquiSonic® mérőrendszer hogyan oldhatja meg mérési feladatát.

G2445_01_orig_produkte.jpg
 

A LiquiSonic® a következőkből áll legfeljebb négy érzékelőből és egy vezérlőből áll. Az eszközök közötti kábeles kapcsolat garantálja a magas, drift-mentes mérési pontosságot és az interferenciamentes adatátvitelt akár 1000 m (3280 m) távolságban is.

Az ultrahangos mérés gyors válaszidőt és kiváló megismételhetőséget biztosít az ipari fojamatok követésében. Olyan szélsőséges telepítési körülményekkel is megbirkózik, mint például -100 … +200 °C közötti hőmérséklet és a folyamat néhány mbar és 500 bar közötti nyomása. A LiquiSonic® stabil és karbantartásmentes jellege, valamint a minimális telepítési és üzemeltetési erőforrásigények, hosszú távon megtérülnek.

 

A LiquiSonic® lehetővé teszi több komponens mérését, például a mosófolyadékok és az oldott só független

Bizonyos iparágak számára; kipróbált applikációs megoldásokat ajánlunk, mely igazodik az ipari ágazati igényekhez:

·         A LiquiSonic® Plato a sörfőzdékben a folyadékok eredeti sűrűségét elemzi,

·         a LiquiSonic® Online Bath Monitor optimalizálja a tisztító- és bevonatfürdőket, és

·         a LiquiSonic® Lab laboratóriumi alkalmazásokhoz használatos.

G1762_00_01_927_zubehoer.jpg